"В останній момент змінили напрямок": львівський депутат повідомив, куди ракетами цілились окупанти

Керовані ракети, якими 18 квітня влучили по Львову, були направлені на Івано-Франківську область. Проте в останній момент вони змінили напрямок. 

Про це заявив депутат Львівської міськради Андріан Гутник в ефірі Еспресо TV. 

За його словами, попри атаку, місто живе і працює у звичному ритмі, стабілізовано рух транспорту, деякі напрямки змінені, залізничний вокзал працює у звичному режимі. 

- Я думаю, що це було попередження для багатьох львів'ян і осіб навмисно переміщених, які зараз у Львові, щоб не нехтували сигналами повітряної тривоги. Можливо, Львів був розслаблений у цьому плані. Наскільки ми розуміємо, що офіційних даних від львівської військової адміністрації наразі не має", - зазначив депутат міськради. 

- Відомо, що візуально в Івано-Франківській області, коли долітали ракети, вони летіли в одному керунку. На блокпостах, є інформація, що бачили, як вони повернули у напрямку Львова. Це були керовані ракети, які летіли в одному напрямку, повітряна тривога попереджала: летять ракети у сторону західної України й вони були направлені на Івано-Франківськ, але в останній момент були повернуті у напрямку Львова", – розповів Гутник.

Читайте також