В селі Полиці Рівненської області пройшов турнір з волейболу на приз сільської ради

На Рівненщині, на спортивних майданчиках Полицької школи, відбувся відкритий турнір з волейболу на приз сільського голови. До змагань були допущені дорослі сільські та вуличні команди, учасники яких мали сертифікати про щеплення від коронавірусу та юніорські команди місцевої школи.

Як повідомляють спорт новини на Мета.юа, у волейбольному турнірі, місцевого масштабу, взяли участь сім команд, це представники села Полиці, вулиці Шкільна, цього ж села, села Сошники, села Іванівці, вулиці Лісової, попереднього населеного пункту та команди хлопців і дівчат школи. На турнір були запрошені керівники місцевої ОТГ та вболівальники, які пройшли вакцинацію.

Волейбольний турнір у селі, на Рівненщині, подробиці проведення цих змагань

Змагання проходили в місцевій школі, на її спортивних потужностях, турнір відбувався по чіткому графіку, який охопив два дні спортивного свята. Змагалися за коловою системою, яка складалася з 21 гри, розділених порівну по днях(11 відбулося 8.01.2022, 10 пройшло 09.01.2022). Турнір зібрав під своїм дахом декілька поколінь сільських атлетів, об'єднавши їх в одну велику спортивну сім'ю, котра може збиратися на свято волейболу кожен рік, ці змагання були другими по ліку. Як і має бути, турнір на Кубок сільського голови отримав своїх переможців, ними стали атлети села Сошники, на другу сходинку піднялися волейболісти села Полиці, бронзовими призерами стали спортсмени вулиці Лісової, села Іванівці. Кращою серед дівчат-волейболісток судді назвали Анжеліку Демчук, серед юнаків - Віталія Бабіка. Змагання допомогли збагатитися досвідом, як спортсменам, так і суддівській колегії.

Плани на майбутнє сільських волейболістів

Дорослі та юні спортсмени розійшлись по домівках, щоб на протязі року підготуватись до майбутнього турніру, опрацювавши свої недоліки, котрий має реальну можливість стати набагато масштабнішим в майбутньому, адже організатори працюють над розширенням формату змагань, запрошуючи атлетів з інших сіл та міст нашої країни.

Читайте також