В Україні почалось "бабине літо"

У неділю в Україні опадів не очікується, в деких областях вночі та вранці туман, повітря максимально прогріється до 20 градусів тепла. Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на гідрометцентр. 

Протягом дня мінлива хмарність, без опадів. В окремих районах західних регіонів, Київської та Черкаської областей - вночі та вранці туман. Температура вночі 1-6° тепла, крім заходу та крайнього півдня, на поверхні ґрунту та місцями в повітрі можливі заморозки 0-5°, на узбережжі морів подекуди 7-10° тепла.

Вдень очікується 12-17° тепла, на заході країни та Одещині до +20°.

У наступні два дні в Україні зберігатиметься мінлива хмарність. Буде без опадів, лише в Криму місцями невеликий дощ.Температура вночі 2-7° тепла, на Півдні та у Закарпатті до 10°; вдень 4 жовтня 11-16°, 5 жовтня 9-14° (на Прикарпатті та Закарпатті місцями 17-22°).

Опадів також не очікують і 6-7 жовтня, лише в Криму місцями пройде невеликий дощ. Температура вночі становитиме 1-7° тепла, у східних та північно-східних областях на поверхні ґрунту заморозки 0-3°, на півдні та Закарпатті 4-9° тепла; вдень 10-16°, на Закарпатті до 19°.

Читайте також