В Україні подорожчає мобільний зв`язок: оператори розповіли про ціни на тарифи

Фото - ілюстративне / відкриті джерела

Усі провідні мобільні оператори України у наступному році планують підвищити вартість пакетів послуг деяких своїх тарифних планів. Зміни відчують користувачі "Vodafone", "Київстар" та "Lifecell". Про це інформує Ліга.Tech.

Зокрема, "Vodafone" планує підвищити плату за зв'язок для абонентів, які використовують архівні тарифні плани, які вже недоступні для підключення.

"Київстар" скасує деякі контрактні тарифи, запущені близько трьох років тому, і що працюють весь цей час без змін умов. Цими тарифами користується близько 1,5% абонентів, відзначають в компанії, і їм запропонують перейти на інші тарифи з великим набором послуг, але і з більш високою вартістю. Зростання тарифів пояснюють впливом інфляції, зростанням курсу валют, а також необхідністю збільшення інвестицій в розвиток мережі.

У lifecell повідомили, що оператор підвищує вартість для семи застарілих тарифних планів, частина з яких - акції, де оператор гарантував вартість тільки до кінця грудня 2020 року. Всього станом на кінець 2020 року lifecell обслуговує близько 80 тарифних планів. У прес-службі компанії пояснили підвищення цін зростанням інвестиції в розширення 4G-мережі.

Читайте також