В університеті на Рівненщині через карантин випуск бакалаврів пройшов у онлайн режимі

Фото - Артур Краснопір

У Національному університеті «Острозька академія» вчора, 29 червня, відбулася Конвокація-2020 – урочиста церемонія вручення дипломів бакалаврам. У зв’язку з карантином це свято відзначали в онлайн-режимі на платформі Google Meet із прямою трансляцією на офіційному YouTube-каналі Острозької академії.

Конвокація розпочалася з подячного молебню у студентсько-викладацькому храмі преподобного Федора Острозького.

Фото - Артур Краснопір

Майже 450 ще вчорашніх спудеїв сьогодні стали дипломованими спеціалістами п’ятнадцяти освітніх програм.

Ґрадуантів привітав ректор, Герой України, професор Ігор Пасічник:

«Сьогодні ви отримали не просто диплом бакалавра, а диплом найпрестижнішого вишу – Національного університету «Острозька академія», який відкриває перед вами надзвичайно широкі можливості. Разом з дипломом ви також отримали високе звання українського інтелігента, який готовий служити своїй Батьківщині. Завжди будьте вдячні своїм батькам, адже вони дали вам життя, своїй державі Україні, адже в ній ви зростали, і віднині завжди пам’ятайте і бутьте вдячні своїй альма-матер».

Бакалаврів привітали українська співачка, фольклористка, композиторка, солістка гурту «Go_A» Катерина Павленко та щирий друг Острозької академії, відомий український хіп-хоп виконавець, ведучий програми «Хеппі ранок» на радіостанції «ХІТ FM» Назар Хасан.

Фото - Артур Краснопір

Церемонія Конвокації-2020 продовжилася врученням дипломів звичайного зразка та онлайн-спілкуванням у межах факультетських спільнот.

Читайте також