В університеті на Рівненщині організували нічний квест для першокурсників (ФОТО)

https://ostrog.rayon.in.ua

Напружена музика, моторошні звуки, загримовані провідники, свічки – таким видався вечір для частини першокурсників Острозької академії.

Як повідомляє сайт Острог.Район, у Національну університеті «Острозька академія» у четвер, 4 жовтня, відбулася гра-квест «Старий монастир» для першокурсників вишу. Кожен факультет представив свою команду, яка змагалася за перемогу, виконуючи різні завдання.

Вечір розпочався на подвір’ї біля старомонастирського корпусу НаУОА, де розгорнулося коротке дійство за участю Беати, княжни Гальшки та її третього чоловіка Гурки. Саме вони відчинили двері у світ, де цілий вечір бродили духи колишніх спудеїв, привиди князівської родини і першокурсники.

Разом із провідниками студенти пройшли декілька квест-кімнат, побували у спальні Гальшки, у підвалах замку, на князівській кухні, а в академічному парку зустрілися з духом Білої Беати. Гру ускладнювало те, що команди мали виконувати завдання мовчки та не розривати рук. За недотримання умов порушник потрапляв до в’язниці.

Перший місяць навчання й адаптації для студентів дуже складний, тому ми вирішили зробити щось таке щоб, по-перше, підтримати традиції академії, по-друге, якось розслабити їх, додати адреналіну, запалу, щоб зрозуміли, що тут можна не тільки навчатися, а й весело проводити час. Крім того, хотіли, щоб першокурсники знали й долучалися до заходів, які не проводять більше ніде, ніж в академії, – кажуть організаторки Оксана Безпалько та Ніна Джафарова.

За підсумком усіх завдань перемогу в квесті з різницею в один бал виборов гуманітарний факультет.

За відгуками учасників гра була цікавою, захопливою, атмосферною і трохи лячною.

Читайте також