Вагітність не перешкода: у Рівному майбутні матусі займаються фітнесом (ФОТО)

http://charivne.info

Учасниці конкурсу  "Пузата мама-2018" вирушили на фітнес. Заняття проходили у Manhattan Fitness Club. Під наглядом та доречними порадами спеціалістів вагітні рівнянки відкрили для себе позитивний вплив фітнес-вправ. Розповідає портал ЧаРівне. 

На думку багатьох фахівців, фітнес для вагітних дозволяє адаптувати себе і свого майбутнього малюка до майбутніх навантажень під час пологів.

 - Під час вагітності в міру активні фізичні навантаження позитивно впливають на стан здоров`я не тільки матері, але й дитини, - розповідає менеджер групових програм фітнес-клубу MANHATTAN Юлія Панасюк.Під час розумно спланованого фітнесу поліпшується кровообіг і живлення клітин, внаслідок чого, отримуючи необхідну кількість кисню і поживних речовин, правильно розвивається плід. Крім того легкі фізичні навантаження можуть позбавити вагітну від ранкових нездужань. У багатьох жінок після тренувань відзначається зникнення проявів токсикозу.

 

  Більше новин проекту -  у рубриці ПУЗАТА МАМА

Попереду на учасниць проекту чекають професійні фотосесії, тренінги, заняття з аквааеробіки, фітнес для вагітних, вечірка вагітних  в честь майбутньої мами і її малюка та, власне, фінал конкурсу - феєричне шоу, де усі учасниці "Пузатої мами-2018" вийдуть на справжній подіум разом зі своїми чоловіками. 

Окрім цього, заняття по підготовці до пологів та грудному вигодовуванню учасниці "Пузатої мами" зможуть відвідати у:

 

Консультанти по грудному вигодуванню від професійної доули "Яммі Маммі", психолог Олена Ярмолюк та фітотерапевт Оксана Даниловафахівці Сімейного банку пуповинної  крові "Гемафонд" нададуть корисну інформацію для майбутніх мам. 

Окрім того, фітнес заняття для вагітних пройдуть у фітнес-клубі "Манхеттен" та Студії йоги "Yoga Point"аквааеробіка  у басейні розважально-оздоровчого комплексу "Підкова" та "АкваРаю." 

Читайте також