Вбили заради наживи: іноземцям, які напали на директора санаторію з Рівненщини, повідомили про підозру

Двом іноземцям, які напали на 50-річного директора санаторію "Червона калина", що на Рівненщині, повідомили про підозру. Про це повідомляє київська поліція. 

Так, до поліції надійшло повідомлення про зникнення Ярослава Сивого, який поїхав до столиці та тривалий час не виходив на зв'язок. Правоохоронці почали його пошуки та швидко встановили причетних до злочину осіб. 

Нагадаємо, Ярослав Сивий, перебуваючи у Київі, попросив таксиста підвезти його до готелю. В цей час в авто перебував інший іноземець. Вони погодились його підвезти. Під час поїздки у них виник план напасти на рівнянина. Один із зловмиснкиів підсів на пасажирське сидіння та завдав кілька ударів потерпілому, після чого той втратив свідомість. 

Після чого нападники відібрали у чоловіка гроші та особисті речі, зв'язали йому руки та ноги та залишили непритомним у лісосмузі біля Києва. 

Уродженців Киргизії та Узбекистану, 1985 та 1978 року народження, затримали. Один із них вказав на місцезнаходження тіла вбитого. Згідно із висновоком судмедекспертизи, смерть потерпілого настала вналідок асфіксії. 

За фактом умисного вбивство було відкрито кримінальне провадження. Фігурантам загрожує до 15 років ув'язнення або довічне. 

Найближчим часом затриманим оберуть запобіжний захід. 

Читайте також: Підсів у таксі до двох киргизів: стали відомі деталі вбивства директора "Червоної калини"

Читайте також