Вчителі Рівненщини мають ще декілька днів, аби зареєструватись на сертифікацію

Щоб пройти сертифікацію у 2020 році усі необхідні документи потрібно надіслати (передати  наочно) не пізніше 31 січня. Як повідомляє Український центр оцінювання якості освіти, станом на ранок 28 cічня сформовано 1393 реєстраційні картки-заяви, надруковано 687 повідомлень. Серед вчителів початкових класів Рівненщини для проходження сертифікації вже зареєструвалися 60 педагогів, залишилося 25 місць. Вже вичерпано граничну кількість сформованих карток-заяв в Чернігівській, Сумській, Запорізькій, Волинській областях. Спостерігати за перебігом реєстарції ви можете за посиланням http://testportal.gov.ua/stan-reyestratsiyi-sertyfikatsiya/.

Варто зазначити, що минулоріч на Рівненщині сертифікацію пройшов 31 вчитель початкових класів. Серед першопрохідців найбільше педагогів з Костопільського району – 6 освітян, сертифікати отримали 5 вчителів з Рівного, з Дубровицького та Володимирецького районів сертифікацію пройшли по 3 вчителі, з Радивилівського, Рівненського, Дубенського, Корецького та Сарненського районів – по два педагоги, а також по одному вчителю сертифікавано із Демидівського, Березнівського, Гощанського, районів та міста Вараш. У кількох школах області сертифікацію пройшли по два вчителі, це представники Берестовецької філії Головинського ліцею Костопільського району, Володимирецького районного колегіму та  Удрицького НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів – ДНЗ», що у Дубровицьму районі.

Нагадаємо, що у разі успішного проходження сертифікації вчитель отримує сертифікат, надбавку до заробітної плати у розмірі 20% посадового окладу впродовж трьох років (термін дії сертифікату) та можливість зарахувати сертифікат як чергову (позачергову) атестацію. З процедурою подачі та повним переліком необхідних документів ви можете ознайомитись за посиланням http://testportal.gov.ua/protsedura-reyestratsiyi/ .

 

Пресслужба управління освіти і науки

Рівненської обласної державної адміністрації

Читайте також