Вчителька на Рівненщині може отримати чверть мільйона та звання найкращого вчителя України

Вчителька початкових класів ЗОШ №6  Галина Семенович з Рівненщини стала однією з 50 педагогів України, яких відзначила громадська спілка "Освіторія". Зокрема, педагогиню номінували на найкращого вчителя України за версією Національної премії Global Teacher Prize Ukraine.

Національна премія Global Teacher Prize Ukraine існує з 2017 року, створена громадською спілкою “Освіторія”. Вчителі, які застосовують інноваційні освітні практики, мають значні досягнення в професійній сфері, виховують громадян світу, цінують свою роботу та яких відзначають колеги й спільнота. Переможця оголосять у Міжнародний день вчителя, 3 жовтня 2020 року, винагородять призом у 250 000 гривень та ще безліччю корисних та приємних подарунків від партнерів.

«Кожен вчитель, який хоче ефективно співпрацювати зі своїми учнями і отримувати очікувані результати, або хоча б наближені до таких, має бути не тільки джерелом знань, а й помічником і другом кожної дитини, постійно вдосконалюватися сам і вдосконалювати методи роботи з дітьми», – коментує Галина Семенович.

Читайте також