Учителю танців зі Здолбунова присудили умовний термін за розбещення малолітньої

22-річний викладач танців зі Здолбунова отримав умовний термін за інтимну переписку зі своєю 10-річною ученицю. Про це йдеться у судовому вироку. 

Як зазначається, чоловік вів переписку з малолітньою через Viber. Надсилав їй фото оголеного тіла та просив робити ж саме. У суді обвинувачений щиро розкаявся та попросив в матері дівчинки пробачення. А ще розповів, що спочатку вів переписку із старшою сестрою дівчинки. А згодом, коли зрозумів, що це малолітня, не припинив спілкування. 

Сама ж дівчинка боялася щось розповідати дорослим, бо думала, що викладач їй помститься, показавши комусь її фото. 

Переписку у телефоні своєї старшої дочки з оголеними фото у вигляді статевого члена побачила мати дівчинки. Наразі остання боїться відвідувати гуртки та школу, з дитиною працюють психологи. 

Зрештою суд присудив вчителю п'ять років позбавлення волі, але одночасно звільнив від покарання з виробувальним терміном на три роки. Також обвинуваченому заборонили працювати у сфері освіти та позашкільного виховання протягом трьох років. Суд зобов'язав його виплатити на користь потерпілих 100 тисяч гривень моральної шкоди та 20 тисяч гривень судових витрат. 

Рішення ще може бути оскарженим. 

Читайте також