Вдарив у обличчя і зламав палець поліцейському: у Рівному затримали дебошира

Близько 18 години учора, 2 грудня, патрульні отримали повідомлення про те, що в будинку на вулиці Соборна чоловік гримає у двері колишньої дружини. Коли ж правоохоронці намагались втихомирити дебошира, останній завдав тілесні ушкодження поліцейському.

У поліції повідомляють, що це зробив 36-річний рівнянин, який за зовнішніми ознаками був нетверезий. Крім того, зазначається, що чоловік на зауваження поліцейських – не реагував, поводив себе агресивно та лаявся. Коли інспектори підійшли до нього ближче, правопорушник вдарив 23-річного лейтенанта поліції в обличчя. У подальшому під час застосування спецзасобу — кайданок, житель Рівного різко викрутив руку, внаслідок чого патрульному поліцейському зламав палець.

Після проведення медичного освідування, стало відомо, що чоловік таки був нетверезий. У його в крові виявили 1.20 проміле алкоголю.

Наразі 36-річного дебошира затримали в порядку статті 208 Кримінального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Крім того, нині вирішується питання про повідомлення чоловікові про підозру у вчиненні злочину, а саме - умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень, у зв’язку з виконанням ним службових обов’язків. Слідчі вже підготували клопотання про обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Як з’ясували правоохоронці, наразі триває також досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом нанесення затриманим тяжких тілесних ушкоджень за частиною 1 статті 121 КК України.

Лейтенанта поліції після надання необхідної медичної допомоги відпустили.

За інформацією відділ комунікації поліції Рівненської області

 

Читайте також