Великдень буде сонячним: погода в Рівному на тиждень - з 2 до 8 квітня

Цього тижня у Рівному потеплішає. Як повідомляє сайт «Синоптик»,  морозів  чекати не варто. Щоправда, у понеділок уночі буде +1 градусів, а вдень - +3. Посилення швидкості вітру до 15-24 м/с. У Рівному сонце в цей день буде рідко з'являтися з-за хмар. Сильний дощ зі снігом, який йтиме майже весь день, до вечора поступово послабшає

Натомість у вівторок рівняни відчують різке потепління, а стовпчик термометрів покаже від 0 до +13. В Рівному ранкове прояснення не зробить великої погоди на фоні похмурого дня в цілому. Без опадів.

У середу в Рівному ясному ранку прийде на зміну хмарна погода, яка утримається до самого вечора. Без опадів, + 9 та +16 градусів.

Четвер не порадує містян сонечком. В Рівному З ранку до самого вечора небо буде вкрите хмарами. Без опадів. Температура коливатиметься від +11 до +19.

А ось у п’ятницю температура буде дещо нижчою +9 - +12. Протягом усього дня в Рівному буде триматися хмарна погода. Вранці розпочнеться дрібний дощ, який в середині дня повинен припинитися. Ввечері він піде знову.

Великдень буде сонячним – від +4 до +19. Гарного святкування!

 

 

 

Читайте також