"Верес" поступився черкаському "ЛНЗ" у Бучі

Рівненський "Верес" зазнав поразки у спарингу проти першолігового черкаського "ЛНЗ". Гра проходила у Бучі на Київщині. 

ЛНЗ - Верес - 1:0 (0:0)

контрольний матч

9 серпня 2022 року, Буча, стадіон Ювілейний

Верес: Ющишин (Коркодим, 2) - Гагун (Є.Пасіч, 85), Гук (Мірошник, 46), Вовченко (на перегляді), Квасний (Данилюк, 78), Лебеденко (Переходько, 78), Кльоц (Кучеров, 46), Гечев (Дахновський, 65), В.Шарай (Г.Пасіч, 65), М.Шестаков (С.Шарай, 65), Сергійчук (Гайдучик, 65).

Головний тренер: Юрій Вірт.

Гол: Замуренко (80).

Вилучення: Ющишин (2).

Рівненський Верес та черкаський ЛНЗ зіграли на стадіоні Ювілейний у Бучі. У місті, де досі, навіть через чотири місяці після завершення тут активних бойових дій, помітні наслідки воєнних злочинів росіян проти цивільних. Сліди війни збереглися і на футбольній арені. Втім, це не завадило командам продемонструвати хороший футбол.

Почали з того, що вже на другій хвилині гри Вадим Ющишин отримав червону картку. Голкіпер Вереса зіграв руками за межами штрафного майданчика. Зважаючи на товариський статус поєдинку, у меншості рівняни не залишилися - у гру вступив Арсеній Коркодим.

І молодому голкіперу одразу довелося рятувати команду, відбивши небезпечний удар Савіна зі штрафного. 

Рівняни створили щось схоже на атаку на 14-й хвилині матчу. Владислав Шарай ударом головою замикав передачу Михаіла Гечева справа - трохи неточно. 

Черкащани у відповідь організували практично гольовий момент Діагональ з правого на лівий фланг і передача Синьогуба на Войцеховського в район одинадцятиметрової позначки завершилася ударом останнього у поперечину. 

У середині тайму Владислав Шарай відгукнувся на передачу з глибини поля і практично від лицевої навісив у центр штрафного майданчика - звідти Михаіл Гечев класно пробив з відскоком від газону - трошки вище поперечини. І це вже серйозніша заявка від рівнян.

Біля протилежних воріт забити своїй колишній команді міг Ігор Солдат. Він дивом не влучив у ворота, коли Арсеній Коркодим невдало зіграв на виході після подачі з кута поля.

На перерву команди пішли після сильного, але дещо неточного удару Дмитра Кльоца, якому асистував Михайло Сергійчук.

Другий тайм розпочався з нового сейву голкіпера рівнян. Арсеній Коркодим парирував класний удар Антона Савіна низом.

Потому у Вереса на полі з‘явилися свіжі Микола Гайдучик, Геннадій Пасіч, Станіслав Шарай і Віталій Дахновський. Це трохи пожвавило гру рівнян попереду. 

Свої моменти не реалізували Валерій Кучеров і Станіслав Шарай.

Розв‘язка у грі настала за десять хвилин до фінального свистка. Гравець ЛНЗ Павло Замуренко переклав м‘яча з лівої під праву і точно пробив у кут з лінії штрафного майданчика - 1:0.

Заключний спаринг-матч літнього міжсезоння Верес планує зіграти 13-го серпня проти Руха.

Читайте також