"Верес" U-19 у драматичному матчі поступився "Руху"

Юнацька команда рівненського "Вереса" на мінорній ноті завершує рік. Попри старання рівняни не змогли зачепитися бодай за нічию. 

Верес U19 - Рух U19 - 1:2 (1:0)

Рівненська команда проводила свій домашній матч у Винниках. Причиною є морозна погода та відсутність якісних полів на Рівненщині. 

Рівняни вийшли зарядженими на бій. Вже на четвертій хвилині номінальні господарі повели в рахунку. Святослав Зайко розстріляв ворота досвідченого Олександра Бандури після скидки головою Смітюка. 

Львів'яни відігралися у середині другого тайму.  Івану Варфоломєєву, який вийшов на заміну, вдався потужний і дуже точний удар з лінії штрафного майданчика. У верхній кут воріт, без шансів для голкіпера - 1:1.

Потім "Рух" заробив пенальті. Гук притримав Квасицю. проте Непейпієв програв дуель у Мигаля. "Верес" відповів тим же своїм суперникам. Ігор Гук отримав шанс зрівняти рахунок із одинадцятиметрового, проте за львів'ян у цьому випадку зіграла поперечина. 

Зрештою "Верес" пропустив вирішальний гол за ві хвилини до завершення поєдинку. Бучакчийський увірвався у штрафний майданчик Вереса і пробив у ближній кут - 1:2.

Це вже чотирнадцята поразка "Верес U-19", тож рівняни завершують першу частину сезону на передостанній позиції. 

 

Читайте також