"Верес" у меншості втримав перемогу над "Чорноморцем"

Рівненський "Верес" у чисельній меншості здобув перемогу над одеським "Чорноморцем". 

Чорноморець - Верес - 0:1 (0:1)

Чорноморець: Кучерук - Кадірі (Дубко, 46), Біловар, Вантух, Путря, Михайленко, Ісаєнко (Вечіберадзе, 82), Смирний, Авагімян (Кузик, 74), Цитаішвілі, Ванат (Бугай, 74). Запасні: Варакута, Долгов, Тлумак, Кравченко, Брагару.

Верес: Когут - Солдат, Мірошник, Гончаренко, Нємчанінов, Полюлях (Махнєв, 87), Кучеров, Є.Пасіч (Тимофієнко, 82), Г.Пасіч (Дахновський, 87), Панасенко (Петько, 71), М.Шестаков (Сергійчук, 71). Запасні: Кичак, С.Шестаков, Гечев, Гегедош.

Вилучення: Кучеров (20).

На 66-й хвилині Ілля Путря не реалізував пенальті (воротар).

Перший удар у матчі суперники нанесли лише на 15-ій хвилині. Владислав Ванат ударом головою замикав удар із флангу - дуже невлучно. На правах господарів одесити пробували грати активніше, проте у першій же контратаці пропустили. Рівняни зіграли на перехопленні та вийшли 4 в 3. Михайло Шестаков кинув у прорив Геннадія Пасіча, а той прострілив на свого брата Євгена, який увірвався у зону між центрбеками. 

Проте відразу ж одесити опинилсь у чисельній більшості. Арбітр Денис Шурман вирішив видалити Валерія Кучерова за фол на Кадірі. 

Проте навіть у меншості рівняни мали свої шанси. Але заключна п'ятихвилинка все ж була за одеситами. Богдан Когут рятував свої ворота після ударів Цитаішвілі, Кадірі та Смирного. а Ісаєнко пробив повз ворота. 

Після перерви "Чорноморець" продовжив тиснути. Врешті одесити заробили право на пенальті. Але і тут Богдан Когут був на висоті, взявши удар Путрі. 

Після цього одесити вже втратили віру у свої сили. Був ще один епізод, коли після подачі з кутового забив Роман Мірошник, проте арбітр до цього зафіксував фол Сергійчука. 

У підсумку "Верес" обігрує "моряків" на їхньому полі та закріплюється на дев'ятій позиції у турнірній таблиці. 

За матеріалами інформаційної служби НК "Верес"

 

 

Читайте також