"Верес" веде перемовини із гравцями збірних Вірменії та Північної Македонії

У рівненському "Вересі" розповіли про потенційні придбання. Так, за словами спортивного директора клубу В'ячеслава Шевчука, наразі ведуться перемовини із гравцями збірної Вірменії, молодіжної збірної Північної Македонії, камерунцем і кількома українцями. 

Це ліві захисники. Крім того шукають потенційних новачків і в опорну зону. Наразі спілкуються із молодими футболістами луцької "Волині". Один із них - це Артур Рябов. Також клуб цікавиться прикарпатцем Владиславом Семотюком. За усіх цих гравців клубу доведеться заплатити, каже В'ячеслав Шевчук. 

Ми зацікавлені в тому, аби взяти молодого гравця, заграти його і продати дорожче. Чудовий приклад - Минай. Вони заплатили за Рустама Ахмедзаде 500 тисяч гривень, а тепер продали його за 200 тисяч євро. Вірю, що і ми так можемо, - додає він. 

Щодо голкіперів, то розглядаються дві кандидатури. Це молоді воротарі "Волині" та "Десни", проте у них також діючі контракти, тож клуб ще зачекає. 

Крім того, ведуться перемовини із колишнім гравцем донецького "Олімпіка" Таддеусом Нкенгом, який наразі виступає за один із фінляндських клубів. 

Нагадаємо, "Верес" у цей міжсезоння уже залишили четверо гравців - Роберт Гегедог, Дмитро Немчанінов, Віталій Тимофієнко та Максим Бабійчук. 

В нас зараз є 14 футболістів віком від 28-ми до 35-ти років. Серед молодих - Віталій Дахновський, Артем Данилюк і Ігор Гук. Ми - найстарша команда ліги. Тому, хотілося б підсилитися гравцями віком до 25-ти років. А краще - талантами до 20-ти років, - каже головний тренер "Вереса" Юрій Вірт. 

За його словами, найпроблемнішими позиціями наразі є лівий захисник, опорний хав через вибуття Дмитра Кольоца, також потрібен молодий голкіпер та центральні беки. 

Хочемо омолоджувати команду. Потрібно думати про майбутнє. Бо команда може просто стати і ми її не заведемо. - додає Юрій Вірт. 

 

Читайте також