Весняні канікули та "дистанційка" через грип і COVID-19: як навчаються школярі Рівненщини

Фото - відкриті джерела

Ситуація з організацією освітнього процесу у школах Рівненщини постійно змінюється. Станом на сьогодні, 30 березня, у 107 навчальних закладах 21 громади тривають весняні канікули. При цьому у чотирьох громадах на канікулах перебувають усі заклади загальної середньої освіти, ще у 17 – лише окремі заклади. Про це повідомляють в Управлінні Державної служби якості освіти у Рівненській області.

У порівнянні з попереднім тижнем значно розширилася географія громад, заклади освіти яких здійснюють навчання за дистанційною формою.

Так, нині учні 207 закладів у 27 громадах навчаються дистанційно. Зокрема, організоване дистанційне навчання в усіх закладах загальної середньої освіти Антонівської, Березнівської, Вараської, Дубенської, Козинської, Млинівської, Немовицької, Радивилівської, Рівненської та Сарненської територіальних громад. Такі рішення були прийняті на засіданнях місцевих комісій із ТЕБ та НС не тільки через захворювання на COVID-19, але й у зв’язку з різким зростанням захворювання дітей на сезонні респіраторні захворювання.

Окрім цього, у 16 навчальних закладах двох територіальних громад продовжують навчання за змішаною формою.

Решта закладів загальної середньої освіти Рівненщини працює в очному режимі.

Читайте також