Ви ж зараз будете сміятись, коли ми в грудні будемо робити - Третяк про прохання рівнянина поремонтувати дорогу

Сьогодні міський голова Рівного Олександр Третяк спілкувався зі слухачами «Радіо Трек» у прямому ефірі. У такий спосіб мешканці обласного центру можуть поставити питання очільнику міста і отримати відповідь.

Так, до мера звернувся чоловік від імені мешканців вулиці Білої – просив ремонту вулиці.

«Ми вже звертались неодноразово, я вже вам дзвонив, мешканці вулиці Білої зі сторони залізничної дороги. Там ремонт не те, що не робиться, там він не робився років 20 по тій дорозі. Ви обіцяли звернуть на це увагу, але досі навіть ніхто не приїжджав», - звернувся обурений рівнянин до міського голови.

На що Олександр Третяк відповів доволі емоційно:

«Питання ремонту вулиць у кінці року… Ви ж зараз будете сміятись, коли ми в грудні будемо розпочинати ремонтні роботи, правда? І будете говорити про те, що дивіться, сніг пішов, вони роботи роблять тільки. Є певне планування, є проектування, є проектно-кошторисна документація, як ж розробити її. Даруйте, ми за рік часу… Ви кажете про 20 років. Так, я згідний з вами, в місті є ділянки дороги, які не робились по 20-30 років. Зараз я на посаді міського голови рік часу. Я вважаю, що за цей рік було зроблено надзвичайно багато ремонтів доріг. Тобто, за словами тих же мешканців, які не бачили ремонтів і прибудинкових територій, і доріг, і пішохідний проходів, за рік ми зробили надзвичайно багато. Але вибачте, весь фронт роботи проблемних ділянок роботи ми не змогли зробити і це зрозуміло, фізично ми не могли осилити цього. Дякую вам, що нагадуєте, що турбуєтесь», - сказав міський голова.

Читайте також