Від ракетних обстрілів на Тернопільщині постраждали три заклади освіти

Під час обстрілів Тернопільщини 11 червня у Чорткові було пошкоджено школа, дитсадок та корпус спортшколи.  

Про це повідомляє Чортківська міськрада. 

Від ракетного удару постраждало чимало багатоквартирних будинків, приватних домоволодінь, магазинів та інших об’єктів інфраструктури.

Серед них і заклади освіти Чорткова, котрі розташовані в районі вибухів. Зокрема, це одна із шкіл міста, дошкільний навчальний заклад та один із корпусів спортивної школи.

Отож, у закладах освіти вибухова хвиля пошкодила: 24 віконні конструкції; 12 склопакетів; 5 дверних конструкцій, покриття стелі у корпусі спортивної школи, спортзалі та актовій залі загальноосвітньої школи; перегородки між кімнатами у дошкільному навчальному закладі; підвіконня. 

За словами начальниці управління освіти, молоді та спорту Людмили Поліщук всі пошкодження будуть усунені в найкоротші терміни.

Нагааємо, ввечері 11 червня росія завдала ракетного удару по Чорткову на Тернопільщині. Було чотири "прильоти" Ракети вилетіли з акваторії Чорного моря. Внаслідок ракетного обстрілу постраждали 23 людини, в тому числі 12-річна дівчинка та 7 жінок. Наразі десятеро постраждалих досі залишаються у лікарні. 

Читайте також