Від удару відірвало ногу: на Рівненщині на смерть збили 60-річного чоловіка

Смертельна ДТП сталася учора, 11 квітня, близько 23:20 на трасі «Городище-Рівне-Старокостянтинів» на Рівненщині. 

Про це повідомляють у пресслужбі обласної поліції. 

Як зазначається, 23-річний водій автомобіля «Volkswagen Jetta», житель села Малинськ, між селами Яринівка-Антонівка колишнього Березнівського району на неосвітленій ділянці дороги допустив наїзд на пішохода, який знаходився на проїзній частині. Отримані травми виявилися несумісні із життям — від удару чоловікові відірвало ногу.

Зі слів кермувальника, він не побачив пішохода, який був у темному одязі та без будь-яких світловідбиваючих елементів.

Через відсутність документів встановити особу загиблого на місці події поліцейським не вдалося.

А вже сьогодні о 08:30 до поліції звернулася 57-річна жителька села Катеринівка Сарненського району, що напередодні вранці її 60-річний чоловік поїхав до товариша на Костопільщину та не повернувся. Дружина спілкувалася із ним востаннє ввечері, коли той попутним авто дістався до березнівського перехрестя і збирався пішки йти додому. Після цього зв'язку із чоловіком уже не було.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 286 КК України. Водій, якому медики надавали допомогу на місці події та від госпіталізації відмовився, був тверезий. У рамках кримінального провадження у нього також відібрані зразки крові.

Транспортний засіб вилучений на спецмайданчик.

Читайте також