Від завтра абітурієнти Рівненщини можуть реєструватися на ЗНО-2020

фото ілюстративне

З третього лютого стартує реєстрація на основну сесію ЗНО-2020. Триватиме вона до 24 березня, проте надіслати комплекти реєестраційних документів потрібно до 17 березня.

Передбачається, що цьогоріч на Рівненщині буде 12 603 учасника ЗНО.

Кожен учасник ЗНО зможе скласти тест не більше, як із 4 предметів. Результати оцінювання з трьох предметів: з української мови і літератури (українська мова), з математики або історії України (період ХХ – початок ХХІ століття) та третього предмета із переліку за вибором випускників та учнів, слухачів, студентів закладів загальної сесредньої освіти, професійно-технічної освіти та вищої освіти, які завершують здобуття повної загальної середньої освіти у 2020 році зараховуватимуть як результати державної підсмкової атестації.

Для реєстрації необхідно підготувати:

  • копію паспорта (перша сторінка) чи ID-картки, завірити ці копії особистим підписом. Дописавши «згідно з оригіналом»;
  • копію атестата (свідоцтва), документа про здобуття повної загальної середньої освіти – для випускників минулих років.

За потреби до стандартного пакету документів також необхідно додати:

  • оригінал медичної довідки форми 086-3/о «Медичний висновок про створення особливих (спеціальних) умов для проходження ЗНО» у разі необхідності створення особливих умов проходження ЗНО;
  • копія документа про зміну прізвища, імені, по-батькові у разі зміни;
  • ноталіально засвідчений переклад іноземного документу (паспорту).

Випускники закладів середньої освіти, а також студенти (слухачі) професійно-технічних закладів, закладів вищої освіти І-ІІ р.а., які проходитимуть у 2020 році ДПА у формі ЗНО, передають сформований документ ососбі, яка є відповідальною за реєстрацію у закладі, яка формує один пакет від закладу і надсилає поштою у ЛРЦОЯО. Випускники минулих років самостійно надсилають сформовані комплекти рекомендованим листом на адресу ЛРЦОЯО.

 

Читайте також