Відключення світла - Оренда генераторів

Через удари по критичній інфраструктурі відключення світла стаються регулярно і приносять багато шкоди як бізнесу, так і звичайним людям. Неможливо ні продовжувати діяльність, ні елементарно приготувати їсти чи підключити інгалятор, якщо хтось з родини застудився. Але вихід є — оренда дизельних генераторів.

Це чудовий спосіб не витрачати одразу великі суми на покупку пристрою, який в майбутньому може й не знадобитися, і водночас забезпечити собі комфортне проведення часу в будь-якій критичній ситуації.

Чи є вигідною оренда при відключенні світла?

Незважаючи на те, що така послуга користується попитом переважно у компаній, які займаються будівництвом, виїзними роботами, складуванням тощо, вона стає все актуальнішою і для простих мешканців країни. Оренда генератора є надзвичайно вигідною, оскільки дозволяє отримати обладнання за вигідною вартістю на певний термін з можливістю перекласти обслуговування на компанію-орендаря. Вам ж достатньо буде лише дотримуватися визначених правил користування та насолоджуватися ефективною роботою пристрою.

Звичайно, можна не брати генератор в оренду, а придбати його. Однак тут є нюанси:

  1. така послуга дозволяє підключити електрику буквально «тут і зараз», адже оперативність — ключова риса нашої компанії; водночас вибір обладнання, яке ви плануєте купити, може затягнутися, а отже дорогоцінний час буде втрачено;

  2. оренду можна замовити буквально на один день (якщо ви повністю впевнені, що відключення світла буде плановим та короткочасним), а от якщо одразу ж придбати пристрій і не використовувати його, є ризик, що він швидше вийде з ладу;

  3. здається, ніби  купити генератор бу вигідніше по вартості, ніж взяти в оренду і це не дуже правильне твердження. Так, якщо розділити ціну пристрою на час використання, наприклад, кожного дня, то покупка буде дешевшою. Але варто враховувати, що придбаний генератор ви не будете використовувати щодня протягом року, а отже будете втрачати кошти за простій, тому оренда це можливість ефективно витратити грошові ресурси без зайвих втрат та потреби в сервісному обслуговуванні.

Останній пункт є надзвичайно важливим. Очевидно, що відключення електропостачання найсильніше впливає на людей взимку. Якщо підготуватися до них заздалегідь та замовити генератор на три місяці, можна отримати знижку та добряче зекономити на покупці, поки до літа ситуація не стабілізується остаточно.

Від чого залежить вартість оренди?

Ціна генератора бу чи ціна оренди — ось питання, яке хвилює як власників бізнесу, так і простих мешканців країни. В сучасних умовах зважувати всі «за» і «проти» немає часу, тому ми розповімо як формується вартість оренди та що впливає на цей показник, щоб ви могли остаточно прийняти рішення, яка послуга буде для вас більш актуальною.

В основному, вона залежить від:

  1. потужності пристрою;

  2. моделі генератора та його технічних характеристик;

  3. типу палива та того чи входить доставка палива безпосередньо в ціну;

  4. кількості обладнання;

  5. терміну оренди.

Останній пункт є чи не найважливішим. Як правило, компанії-орендарі встановлюють поденну оплату, оскільки важливою є саме ефективність роботи генератора, а не час його простою. Водночас, чим довше ви плануєте орендувати пристрій, тим дешевшою є ціна за один день, а отже тим вигідніше в результаті вам користуватися цією послугою - https://rental-power.com.ua/ua/arenda-benzinovyh-generatorov/.

Крім того, перед підписом документів детально обговорюються всі послуги, які компанія-орендар може додатково надати. Таким чином, відповідальність за обслуговування генератора не буде лежати на вас, а отже допоможе зекономити не тільки грошові ресурси, а й час, а також «підстрахувати» вас в критичній ситуації.

Читайте також