Відомі деталі аварії на Рівненщині, у якій загинуло дві людини (ФОТО)

Сьогодні, 17 червня, неподалік села Михайлин колишнього Березнівського району сталась дорожньо-транспортна пригода з постраждалими.

Відомо, що перекинулась автівка з п'ятьма особами. Трьом людям вдалось вибратись з авто, а інші були затиснуті. Двох осіб без ознак життя віком 30 і 31 рік деблокували рятувальники. 28-річний керманич та двоє інших пасажирів — 43-річний та 28-річний односельці отримали забої обличчя та тіла, струс головного мозку. Після надання медичної допомоги їх відпустили. 

Правоохоронці повідомляють, що водій автомобіля «Volkswagen Touran» не впорався з керуванням. Внаслідок цього авто вилетіло з дороги та врізалось у дерева.

Відомо, що водій авто був у стані алкогольного сп'яніння (0,81 проміле).

Слідчі слідчого управління відкрили кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами в стані сп'яніння, за частиною 4 статті 286-1 Кримінального кодексу України.

28-річного жителя села Михалин затримали у  порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Триває досудове розслідування.  

Читайте також