Відомі імена голів ще п’яти РДА Рівненщини

Фото - ілюстративне

Сьогодні, 16 грудня, президент України Володимир Зеленський підписав розпорядження про призначення ще п’яти голів районних державних адміністрацій на Рівненщині.

Зокрема, Сарненською РДА буде керувати вінничанин, що нині проживає у Києві Олександр Кохан. Пан Кохан є співвласником будинку в селі Улянівка на Вінниччині, із дружиною мають дві автівки -  Renault Megane та Nissan Leaf. За минулий рік Олександр Кохан отримав майже 450 тисяч гривень заробітної плати та майже 340 тисяч від продажу майна.

Дубровицьку РДА очолив Олександр Гузич. Раніше він працював страховим експертом із охорони праці Дубровицького відділення управління виконавчої  дирекції  Фонду у Рівненській області. Згідно із поданою декларацією, Гузич з дружиною Іриною володіє квартирою на 75 «квадратів» у Дубровиці та автомобілем «Chevrolet Lacetti» 2007 року випуску.

Дубенською РДА тепер буде керувати Володимир Іщук. Він на посаді першого заступника голови РДА працював з 2015 року, а до цього 10 років на різних посадах в РДА ( на посаді заступника начальника управління агропромислового розвитку та начальника відділу ЖКГ).  Доти три роки працював електриком у «Дубномолоці». Родина Володимира Іщука з майна має лише квартиру у Дубні на 65 «квадратів» та пай у селі Іваннє Дубенського району.

Володимир Іщук

Василь Доманський тепер буде головою Демидівської районної державної адміністрації. У Млинові пан Доманський працює з 2017 року, доти він був начальником відділу контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів у податковій Луцька. Василь Доманський з дружиною Світланою мають дві земельні ділянки по 10 соток та будинок на 201 «квадрат» у Млинові, а також квартиру на 54 «квадрати» у цьому ж селищі. До цього обіймав посаду заступника начальника фінансово-економічного управління Млинівської ОТГ.

А на посаду голови Володимирецької РДА  призначили Анатолія Рижого. Раніше 44-річний чоловік був першим заступником голови Володимирецької РДА. Пан Рижий на різних посадах у Володимирецькій РДА працював з 1997 року, з 2007 до 2015 року (до призначення на посаду першого заступника) керував управлінням освіти району. Відомо, що на попередніх місцевих виборах балотувався до Володимирецької райради від БПП «Солідарність», проте голосів, аби стати депутатом, йому не вистачило. Відповідно до декларації, він з дружиною мають 12 соток землі та будинок на 150 «квадратів» у Володимирці, а також восьмирічний «ВАЗ 2172».

Анатолій Рижий

Читайте також