Відомо, хто представлятиме вболівальників у наглядовій раді "Вереса"

Завершилось опитування серед акціонерів рівненського "Вереса" на визначення представника вболівальників у новій наглядові раді. 

Як повідомляє прес-служба клубу, більшість голосів отримав Валентин Ляхов, за якого проголосувало 96 % опитаних. 

- Щиро вітаю Валентина Ляхова. Він – палкий вболівальник. Завжди переживає за клуб, генерує нові ідеї і захищає інтереси «червоно-чорних». З Валентином цікаво і приємно працювати. Переконаний, нова наглядова рада буде сильніша з його обранням, - сказав президент РНК Верес Іван Надєїн.

До слова, Валентин Ляхов є чинним членом наглядової ради, має дві вищі освіти, закінчив НУВГП та інститут післядипломної освіти при НУВГП.  До 2017 року працював головним економістом банку "Фінанси і Кредит". З 2012 року і понині організовує екскурсійні тури по Україні та за кордоном. Також з 2019 року працює менеджером з управління фірми "Спектрум-Сервіс". 

Нагадаємо, на 3 грудня призначено перші загальні збори акціонерів клубу. Вперше в одному місці зберуться понад 300 співвласників "Вереса". Участь у зборах можлива лише за наявності COVID-сертифікату або негативного тесту. Зареєструватись можна за посиланням

Читайте також