Відомо, що через 10 років буде в будь-кого у спальні

Спальня – те місце, де ми проводимо 6-8 годин на добу. Це особлива кімната, в якій людина почуває себе захищено та безпечно, відпочиває тілом та душею. Тому кожен предмет, дизайн, меблі, декор підбираються з особливою увагою. Але зовсім не ліжко чи інтер’єр змушує господарів тривалий час перейматися правильним вибором, обмірковувати всі «за» та «проти». Здогадалися? Так, це матрац. Яким би красивим та дорогим не було ліжко, проте головна увага зосереджена на матраці. Бо від нього залежить якість відпочинку, самопочуття та навіть здоров’я.

Нерідко на матрац витрачається більше коштів, аніж на меблі, бо якісні ортопедичні моделі, що слугують тривалий час, дороговартісні. Та сьогодні, на жаль, в більшості українців на ліжках пружинні матраци.

Проте зовсім скоро все зміниться, адже люди стають більш усвідомлені, прагнуть натуральності у всьому, врешті решт розуміють, що сон на пружинах погано відбивається на здоров’ї. До того ж, ринок спальних поверхонь активно підкорює новий вид безпружинних матраців, і вже зовсім скоро, років через 10, кожен в нашій країні дізнається, що ж таке спати на справжній ортопедичній поверхні натурального походження – латексному матраці.

Саме латексні матраци гарантують 100% ортопедичну та анатомічну поверхню і є абсолютно безпечними та зручними у використанні:

  • вони миттєво підлаштовуються під тіло людини; 
  • не вбирають вологу та гарно вентилюються;
  • є непідходящими для розмноження грибків, бактерій, вірусів;
  • не деформуються, навіть після численних згортань;
  • слугують більше 20 років.

Люди розуміють, що краще придбати один латексний матрац на 20 років та бути впевненими в якості, аніж кожні 5 купувати незручні «пружини».

Проте важливо обирати перевірених продавців. Наприклад, SoNLaB – виробник латексних матраців, що 9 років споряджає Рівненщину та всю Україну якісними спальними поверхнями. Вони не лише дотримуються європейських стандартів, а й встановлюють доступні ціни. Окрім латексних матраців для дітей, дорослих, людей з обмеженнями, вони виготовляють так звані «сендвічі» з латексу і кокосу, що є дуже популярними.

Латексный матрас Sonlab Дуо/Латекс 12 – найпопулярніша модель, що чудово підходить навіть найвибагливішим. Оскільки:

  • має дві сторони: м’яку та середньої жорсткості;
  • витримує навантаження до 130 кг на одне спальне місце (тобто ідеальний для пар, сумарна вага яких не перевищує 260 кг);
  • підходить для ліжок з високими бортами, оскільки висота 20 см;
  • в наявності різні розміри та є можливість виготовлення під нестандартні.

З латексним матрацом ваша спальня буде найбезпечнішим та найкомфортнішим місцем у домі (навіть після 20 років)! 

Читайте також