Відомо, які знаки зодіаку майже не здатні на тривалі відносини

Фото - ілюстративне

Деяким людям важко побудувати і зберегти відносини. Звичайно, в парі можуть виникати незначні труднощі, але є знаки зодіаку, які не долають їх, а живуть з ними, через складність свого характеру.

Що рухає представниками стихій і чому їм складно вибудовувати відносини? Як це виправити, розповіла астролог і таролог Галина Янко.

Рак - 4-е місце

Раки - найбільш сімейний знак, але, перш ніж візьмуть на себе зобов'язання сімейного та благополучного життя, нагуляються так, щоб точно бути впевненими в тому, що хочуть стати чоловіком чи дружиною. Раками править невпевненість в собі, а це робить їх уразливими перед труднощами. Поруч з Раком повинна бути людина, яка зможе взяти на себе тягар відносин і встане на захист інтересів своєї другої половинки. З представниками водної стихії важко вибудовувати відносини, тому що вони схильні до постійних депресій і пошуків себе. Другий половинці доведеться вічно знаходити заняття, які підбадьорять дух Рака, надихнуть його просто жити і радіти світу.

Близнюки - 3-е місце

Фігаро тут, Фігаро там. Для Близнюків відносини - це лотерея. Вони можуть вибрати собі в пару розуміючу і різнобічну людину, але потім їм це швидко набридає, і вони вже в пошуках яскравої і харизматичної особи, з якою ніколи не буде нудно. За вдачею цей знак часто сам такий, що суперечить своїм правилам і переконанням. Близнюк навіть в шлюбі може вести подвійне життя і завести коханку або коханця. Вони тримаються за любов, тому що бояться самотності. Цьому знаку зодіаку складно навіть з самим собою. Тому витримати відносини з представником повітряної стихії зможуть тільки справжні герої.

Скорпіон - 2-е місце

Девіз Скорпіонів в стосунках - «З часом звикнеш». Ці особи ніколи не підуть на поводу у своєї другої половинки. Вони звикли жорстко обмежувати свої рамки і людину, яка знаходиться з ним в парі. З таким знаком важко вибудувати гармонійні відносини, їх поведінку і настрій може змінюватися щодня. Прокидаючись вранці зі Стрільцем, ви можете відчути, що вас так сильно ще ніхто не любив, а на наступний ранок може виникнути відчуття, що ви закляті вороги. З цим знаком важко ужитися, але можна спробувати, якщо пристосуватися до частих перепадів настрою.

Стрілець - 1-е місце

Представники цього знака найпалкіші і чуттєві в любові, але вже дуже бояться втратити свою свободу. Найчастіше Стрільці цікавляться любов'ю без зобов'язань. Романтичні почуття здатні відчувати лише на початку відносин, як тільки пристрасті вщухають, починають згасати. Вибираючи собі пару, Стрілець звертає увагу тільки на кращих з кращих. Тих, про кого деякі навіть не мріють. Поруч з вогненним представником завжди має бути людина-загадка, над розгадкою якого він буде ламати собі голову все життя. З цим знаком зодіаку завжди потрібно бути напоготові: як тільки він зрозуміє, хто ви насправді, йому просто стане нудно. Стрілець може покинути вас назавжди, навіть будучи в шлюбі.

Джерело: Медіа-Полісся

Читайте також