Відпочинок на Білому озері 2021: умови та ціни

Реабілітаційно-оздоровчий комплекс «Біле озеро» розташований на березі цілющого озера Біле. Це єдине в Україні озеро з підвищеним вмістом гліцерину у воді, через що вода має цілющі властивості. Загальна площа озера становить 354 гектарів, глибина сягає 34 метрів.

Основне призначення комплексу – проведення реабілітації та оздоровлення громадян, які бажають відпочити та оздоровитися у літні місяці. За даними сайту Рівненської АЕС, щорічно тут проходить оздоровлення 4-7 тисяч осіб.

Комплекс розрахований на 503 ліжкомісць, працюють їдальня та буфет. На території функціонують пляж, пункт прокату човнів, водних велосипедів, шезлонгів, автостоянка на 90 місць, медпункт. Діють футбольний, баскетбольний, волейбольний майданчики та дитячий ігровий майданчик. На базі РОК «Біле озеро» постійно проводяться різноманітні спортивні та культурно-масові заходи.

На РОК «Біле озеро» функціонує 4 типи будиночків:

І тип. Спальні будинки забезпечені умовами для самостійного готування їжі, водопостачанням та водовідведенням, повним сантехнічним вузлом, їдальнею та вітальнею. Прибудинкова територія обладнана навісами з лавками та столами.

ІІ тип. Спальні будинки забезпечені умовами для самостійного приготування їжі, водопостачанням, водовідведенням та повним сантехнічним вузлом.

ІІІ тип. Спальні будинки забезпечені водопостачанням та водовідведенням, міні-кухнею, неповним сантехнічним вузлом. Також є двоповерховий цегляний будинок блочного типу, забезпечений умовами для самостійного готування їжі, водопостачанням та водовідведенням, повними сантехнічними вузлами. Прибудинкова територія огороджена, обладнана альтанками, передбачені місця для паркування легкових автомобілів.

ІV тип. Спальні будинки з мінімальними зручностями (санітарно-технічний вузол загального користування, неповний санітарно-технічний вузол, часткове укомплектування побутовими приладами) та частковим ремонтом приміщень.

Вартість однієї доби відпочинку з оздоровленням та реабілітацією (проживання+харчування) у 2021 році становить від 685 до 805 гривень в залежності від типу будинку. Без харчування - від 280 до 400 гривень.

Вартість проживання в окремому спальному будинку разом з комплексом усіх послуг становить 1600 гривень за добу.

Додатково доведеться заплатити за стоянку автомобіля (40 гривень за добу), прокат плавзасобів та шезлонгів.

Неподалік Білого озера можна відпочити також на туристичній базі "Холодок". Тут є можливість орендувати будиночки як на малу, так і на велику компанію.

Будиночки обладнані особистим санвузлом, чайником, кондиціонером, телевізором, мікрохвильовою піччю та електроплитою. На території є альтанки, можна взяти в оренду катамарани, шезлонги, човни та вудочки. Є розваги для дітей та дорослих. Вартість оренду будиночку для сім'ї з двох дорослих та двох дітей становить 1000 гривень за добу. Забронювати можна за номером 068-040-96-35.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відпочинок на Світязі 2021: варіанти та ціни

Читайте також