Виклав відео про вчительку в Інстаграм: через витівки сина матір викликали в суд на Рівненщині

Фото з відкритих джерел, ілюстративне фото.

Матір учня Вичівського ліцею Вараського району викликали до суду за витівки сина. Хлопчина вчиняв булінг стосовно вчительки - писав образливі слова у її адресу в мережі "Інстаграм". Внаслідок цього могла бути заподіяна шкода психічному або фізичному здоров`ю потерпілої. Справу розглядали в суді в Зарічному.

Дії матері кваліфіковано за ч. 3 ст. 173-4 КУпАП, а у випадку, якщо воно вчинене малолітніми або неповнолітніми особами віком від чотирнадцяти до шістнадцяти років, тягне за собою накладення штрафу на батьків або осіб, які їх замінюють.

У судовому засіданні мати хлопця вину у вчиненому правопорушенні визнала частково. Вона пояснила, що в той час коли її син їв у класі, зайшла вчителька. Вона спізнилася на урок і почала кричати на нього та змусила викинути продукти харчування. У результаті чого між ними виник словесний конфлікт. Пізніше вона дізналася, що її син опублікував в мережі «Інстаграм» відео відносно цієї вчительки.

Мати повідомила, що син вибачився перед вчителькою.

До адміністративної відповідальності матір не притягнули, так як закінчився термін для накладення адміністративного стягнення.

Раніше ми писали: Ображав вчителів та однокласників: за витівки школяра на Рівненщині судили його батька.

Читайте також