Віктор Шакирзян і "Рівне Разом": "Ми йдемо працювати для рівнян!"

20 вересня у Рівному в сквері імені Віктора Чайки відбулось офіційне представлення членів політичної партії «Рівне Разом». До її складу увійшли спортсмени, громадські діячі, медики, освітяни, будівельники, представники культури і не тільки. Усі вони одноголосно підтримали кандидатуру голови громадської організації «Рівне Разом» Віктора Шакирзяна на посаду міського голови Рівного. Адже саме він, згідно із результатами соціологічних опитувань, є лідером серед вподобань рівнян. Якби вибори мера були найближчим часом, майже 30% опитаних віддали б за нього свої голоси.

Віктор Шакирзян переконаний, що проблеми міста можуть вирішити лише рівняни, а не «гості» зі столиці чи іншого міста.

«Ми маємо вивести Pівне на лідерські позиції в Україні за тими показниками, які важливі для кожного жителя міста. Нам не цікаві політичні чвари - ми йдемо працювати для рівнян. Hiхто зі столичних політиків не приїде у Рівне ремонтувати дороги чи очистити Басів Кут. Це маємо зробити ми! Саме тому я прийняв для себе важливе рішення - балотуватися на посаду міського голови Рівного», - зазначив у своїй промові голова «Рівне Разом» Віктор Шакирзян.

Місце для зустрічі обрали не випадково: Віктор Чайка – мер, якого рівняни ще до нині вважають одним із найуспішніших керівників. Присутні переконані, що Віктору Шакирзяну під силу продовжити справу Чайки. Серед учасників політичної партії «Рівне Разом» - успішні люди із різних сфер життя, які йдуть єдиною командою – розвивати Рівне.

«Ці люди готові працювати і мають чітке бачення подальшого розвитку нашого міста. Ми - партія «Рівне Разом» і поєднання цих двох слів пояснює нашу ідеологію: перше - наша політична сила об'єднує рівнян, і друге - ми працюємо на благо рівнян», - пояснив Віктор Шакирзян.

Підтримує політичну партію і учасник Революції Гідності, ветеран АТО, член національної збірної України на «Іграх Нескорених-2020» Іван Лепеха. У своєму виступі він пояснив, що на фронті бачив багато люде. Переконаний, що справжніх бійців важко не помітити.

«Коли я був на фронті та брав участь у «Революції Гідності», я багато бачив людей. І те, що я побачив у пана Віктора - це те, що він справжній боєць. Це ініціативність, рішучість і відповідальність за свої дії, мені дуже імпонують такі люди. Я дуже вдячний і від імені багатьох ветеранів за те, що він підтримує наш рух і облаштовує у місті «Будинок Ветеранів». І поки інші лише на папері пишуть світле майбутнє Рівного, я вже бачу, що команда «Рівне Разом» втілює в життя мрії та ініціативи рівнян».

Щодня до «Рівне Разом» долучаються ініціативні люди. Адже нова політична сила має на меті реалізовувати проекти, які направлені на розвиток Рівного. Представники партії переконані, що поруч із соціальними проектами, важливо підтримувати мистецькі ініціативи, спорт, ветеранів тощо. Їх девіз – «Ми робимо це – Разом».

Читайте також