Віктор Шакирзян креативно привітав рівнян з Днем міста

У Рівному сьогодні, 30 серпня, святкують День міста. Голова громадської організації «Рівне Разом» Віктор Шакирзян привітав рівнян зі святом.

“Сьогодні, в день, коли я бачу так багато посмішок на обличчях дітей, молоді, людей старшого віку, я ще раз переконуюсь в тому, що  Рівне для кожного з нас - це невід‘ємна  частина життя. Сьогодні день народження у нашого міста, тому святкують усі рівняни. Ще раз хочу побажати нашому місту та усім рівнянам щастя, успіху та процвітання. Усі разом,  громадою рівнян, ми забезпечимо комфорт, безпеку та добробут! Ми зробимо Рівне кращим! Зі святом, з  Днем народження нашого міста!”, - привітав усіх жителів нашого міста Віктор Шакирзян.

У центрі на майдані Незалежності громадська організація «Рівне Разом» підготувала для містян цікаву атракцію.

З  11 години мешканці та гості Рівного робили селфі на фоні нової фотозони. Також усі охочі отримали можливість зробити короткий динамічний відео-ролик за допомогою спеціальної камери, встановленої на рухомому штативі. Камера обертається навколо людини і знімає відео на 360°.

До слова, камера може пришвидшувати або уповільнювати відео, що створює оригінальний кінематографічний ефект. Обладнання може знімати до 240 кадрів в секунду, тому ролик буде якісним та чітким. Такий відеоролик стане чудовим доповненням до сторінки у соціальних мережах.

Скористатися фотозоною можна упродовж всього дня. Поруч розташована інформаційна зона, де волонтери відповідають на усі запитання рівнян.

Читайте також