Віктор Шакирзян передав черговий автомобіль на передову

Волонтери громадської організації “Рівне Разом” передали чергове авто для одного зі стрілецьких батальйонів, що зараз виконує завдання на півдні Донецької області. Автомобіль марки Nissan Terrano було придбано і доставлено в Україну фондом Віктора Шакирзяна за запитом рівнян, військових, які несуть службу у військовій частині А4832. Напередодні авто пройшло технічне обслуговування та готове допомагати бійцям боронити нашу державу.

Почесний президент громадської організації “Рівне Разом” Віктор Шакирзян зазначає, потреба в автомобілях на передовій величезна, оскільки машини часто виходять з ладу через постійні мінометні і артилерійські обстріли ворога.

“Продовжуємо підтримувати українську армію. Розуміємо, що автомобілі зараз - чи не найнеобхідніше для наших Збройних сил України. Саме тому всіляко намагаємось їм у цьому допомогти. Цього разу передали авто для потреб військової частини А 4832. Воно повністю пройшло перевірку на справність. Це вже не перша машина, яку наша команда волонтерів “Рівне Разом” передає українським захисникам. Окрім цього, регулярно відправляємо військовим різноманітні гуманітарні вантажі, до складу яких входить найнеобхідніше. А саме: продукти харчування, медичні засоби, ліки, засоби гігієни та інші речі. Зокрема, допомагаємо і внутрішньо переміщеним особам, людям, які постраждали від війни. Будемо допомагати доти, доки в цьому буде потреба. Важаємо це своїм обов’язком, оскільки маємо наближати перемогу разом”, - зазначив Віктор Шакирзян.

До слова, авто вже вирушило в зону бойових дій в районі Торецька і Бахмута.

Читайте також