Віктор Шакирзян передав обласній дитячій лікарні медичне обладнання

Секретар Рівненської міської ради передав відділенню дитячої онкогематології медичний апарат моніторингу пацієнта, який використовують під час хіміотерапії у дітей. 

«Дійсно, це вже стало традицією - напередодні свят навідуватись до відділення і дарувати ті необхідні речі, які допомагають медичному персоналу рятувати життя маленьких пацієнтів. Я хочу побажати тільки одне - щоб ці дітки якнайшвидше одужували і назавжди забували про ці недуги», - прокоментував Віктор Шакирзян. 

Монітор пацієнта - це апарат, який підключають до дитини під час введення хіміотерапії для якісного моніторингу життєвих показників, адже препарати хіміотерапію дуже агресивно діють на організм людини і потребують постійного нагляду медиків. Одиниця техніки коштує від 30 тисяч гривень, а потреба в відділенні існує практично на кожного пацієнта, що проходить курс хімії. 

Головний лікар обласної дитячої лікарні Віталій Бойко щиро дякує допомозі благодійника, який багато років допомагає закладу: 

- Я щиро дякую від себе особисто і від всього колективу Віктору Шакирзяну за постійну допомогу нашій лікарні. Тому що дійсно він постійно допомагає, залежно від тих потреб, яка існує в лікарні чи в батьків цих дітей. Його тут завжди раді бачити і ми не втомлюємось говорити слова подяки, - говорить Віталій Бойко

Читайте також