Віктор Шакирзян відреагував на виклик від Ігоря Мічуди на дебати

Фото - відкриті джерела

Сьогодні у рівненських медіа з’явились статті, де технічний кандидат, якого випустили з рівненського СІЗО Ігор Мічуда закликає голову «Рівне Разом» Віктора Шакирзяна вийти на публічні дебати. Ігоря Мічуду вважають технічним кандидатом через його кримінальне минуле.

Стосовно Мічуди досі триває слідство, його підозрюють у вимаганні і одержанні хабаря у розмірі 400 тисяч гривень. Під час затримання він чинив опір правоохоронцям зі зброєю в руках. Певний час він перебував під вартою, а у жовтні минулого року для нього змінили запобіжний захід на домашній арешт. Нещодавно він неочікувано для всіх зібрався стати міським головою Рівного. Швидше за все, застосувати чорні політтехнології він вирішив для підвищення власної впізнаваності на фоні популярності Віктора Шакирзяна.

Про замовність матеріалу свідчить позначка «Передвиборча агітація» у кінці статті – за публікацію заплатили гроші. У тексті викладені безпідставні звинувачення у бік голови «Рівне Разом» щодо його професійної діяльності.

Віктор Шакирзян відреагував на ці закиди. У коментарі для журналістів він зазначив, що це лише чергова спроба відволікти його від ведення передвиборчої кампанії.

«Сьогодні маємо черговий «вкид». Спочатку тиск чиновників та опонентів, зокрема народного депутата на Рівненську ТВК, напад на наметове містечко, інформаційні викиди брехні. Тепер дійшов час до використання технічних кандидатів, в уста яких вкладають все, у що повинні повірити виборці. Це не заклик до дебатів - це спроба вилити бруд та дочекатися реакції на нього. Спочатку Ігор Мічуда має закінчити свої дебати зі слідчими та прокурорами у суді, а вже потім говорити про щось інше», - прокоментував Віктор Шакирзян.

Він додав, що на провокації не поведеться і не планує витрачати свій час на дебати з «технічним» кандидатом. Натомість має на меті вирішувати проблеми, з якими щодня звертаються рівняни. Працювати на благо рівнян він закликав і своїх конкурентів.

«Ми щодня зустрічаємося з рівнянами, розпитуємо про проблеми, які їх хвилюють, обговорюємо, намагаємося вирішити їх, - каже Віктор Шакирзян. - Тож, я би радив іншим кандидатам, і технічним в тому числі, замість розказувати брехню, спробувати вирішити хоч би одну проблему, яка турбує мешканців нашого міста».

Читайте також