Віктор Шакирзян вимагає у влади вирішити проблему із дитсадочками Рівного

Впродовж усього карантину дитячі садочки закриті на карантин. Малеча проводить час з батьками на дитячих майданчиках, в торгових центрах, в парках та скверах, їздить у громадському транспорті, де переважно карантинні обмеження, зокрема, дистанція не дотримуються. Батьки змушені звільнятися з роботи, бо не мають на кого залишити власних дітей.

Рівняни неодноразово зверталися до місцевої влади з проханням дати відповідь, коли чекати на вирішення цього питання. Але, схоже, місцеву владу проблеми батьків не хвилюють і ніхто не збирається вирішувати це питання.

Громадська організація “Рівне Разом” отримує багато звернень з цього приводу. Молоді батьки просять допомоги у активістів, говорять, що тільки так можна вплинути на вирішення цього питання.

Віктор Шакирзян, голова ГО «Рівне разом», вимагає від місцевих чиновників вирішити проблему роботи функціонування дитячих садочків в умовах карантину, саме таку електронну петицію він зареєстрував на сайті Рівнеради, яка має бути оприлюднена завтра.

У коментарі виданню Віктор ШАКИРЗЯН говорить, що проблему дитячих закладів освіти необхідно вирішувати, обов'язково залучивши до процесу медиків та епідеміологів:

“До нас зверталися сотні людей з проханням допомогти вирішити цю проблему. Адже в інших містах ще від початку карантину працювали спеціальні чергові групи чи принаймні був чіткий алгоритм дій щодо вирішення цього питання”.

За його словами, у рівняни змушені звільнятися з роботи, щоб доглядати за своїми дітьми, а діти залишаються без належного дошкільного виховання:

“Ми, вимагаємо від представників влади чіткого плану дій і доведемо вирішення цього питання до логічного завершення” - сказав голова громадської організації “Рівне Разом”.

Читайте також