Віктор Шакирзян виступає проти хаотичної забудови Рівного

Більше як 10 років Рівне потерпає від хаотичної забудови. Наслідки цієї проблеми рівняни щоденно відчувають на собі, починаючи від заторів на дорогах - завершуючи проблемами з роботою каналізаційної системи. Політична партія “Рівне Разом” та її лідер Віктор Шакирзян виступають за те, щоб навести лад у цій сфері та розвивати місто за європейськими стандартами, зберігаючи історичні будівлі та архітектурну самобутність кожної частини міста.

“Вважаємо, що відповідальний міський голова на чолі зі своєї командою має системно підійти до вирішення цієї проблеми, встановивши мораторій на хаотичну забудову міста до того моменту, поки у Рівному не буде затверджено новий генеральний план міста та призначено головного архітектора, який буде вести нагляд за будівництвом та дотриманням стандартів та норм, як це і передбачено чинним законодавством”, - говорить Віктор Шакирзян.

Корумповані чиновники не один рік наживалися за рахунок забудови ласих районів міста - його центральної частини та паркових зон. Вони ж видавали дозволи на забудову рекреаційної зони на березі Басового Кута, в порушення всіх існуючих норм. У свою чергу, партія “Рівне Разом” і її лідер Віктор Шакирзян виступають за цивілізовану розбудову міста згідно з чинними нормами та європейськими стандартами:

“Для того, щоб системно вирішити цю проблему, виступаємо за ухвалення новим складом Рівнеради мораторію на хаотичну забудову Рівного. До того моменту, поки не буде прийнято новий генеральний план міста з урахуванням усіх сучасних вимог щодо планування і зонування територій, а також не буде призначено головного архітектора, який нестиме відповідальність за будівництво та нагляд за дотриманням норм, хаотичну забудову слід зупинити”, - додає Віктор Шакирзян.

Віктор Шакирзян зазначає, що його політичні опоненти неодноразово виступали на боці чинної міської влади, тим самим підтримуючи дії спрямовані на хаотичну забудову міста. Він вважає, що необхідно притягнути до відповідальності усіх осіб, які були причетні до хаотичної забудови міста впродовж останніх років, незалежно від їхньої політичної приналежності. Адже розбудова Рівного має не тільки на словах, але й на діях відбуватися по-європейськи та виключно у законний спосіб.

 

*на правах політичної реклами.

Читайте також