Віктор Шакирзян закликає Хомка не вводити карантин вихідного дня

Кандидат на посаду міського голови Рівного Віктор Шакирзян звернувся з публічним закликом відмовитись від запровадження “карантину вихідного дня” до чинного голови міста Володимира Хомка.

Лідер “Рівне Разом” Віктор Шакирзян вважає, що чинна міська влада має відмовитись від урядових рекомендацій, як це вже зробили мери декількох українських міст. Про це він зазначив у своєму зверненні до Хомка.

“Я звертаюся до Вас, Володимире Євгеновичу, та закликаю, хоча б у кінці своєї каденції дослухайтесь до рівнян! Не запроваджуйте карантин вихідного дня! Люди знаходяться на межі. Це межа, за якою слідує безробіття, криза, невизначеність. Потрібно зробити усе можливе, щоб допомогти рівнянам. Відповідальна міська влада не має права відсторонитися від проблем людей, а зобов'язана запропонувати рішення, які дозволять зберегти робочі місця та можливість забезпечувати свої сім'ї тисячам рівнян”, - зазначив кандидат на посаду міського голови Віктор Шакирзян.

Віктор Шакирзян пояснює це тим, що потрібно знайти альтернативне рішення, яке дасть можливість існувати підприємцям, малому та середньому бізнесу в період карантину. Необхідно надати можливість підприємцям працювати, а місту отримувати надходження до бюджету. Просто заборонити роботу - не вихід.

Віктор Шакирзян наголошує, що людям потрібно годувати свої сім’ї. А держава сьогодні не може надати ніякої компенсації підприємцям у період пандемії:

“Саме тому я наголошую, що міська влада сьогодні не повинна запроваджувати повний локдаун у місті. Не можна знову все зупинити та залишити людей без засобів до існування”.

Разом з тим голова “Рівне Разом” закликав рівнян дотримуватись дистанції, використовувати засоби індивідуального захисту в людних місцях та користуватися антисептиками.

*передвиборча агітація.

Читайте також