Віктора Шакирзяна підтримали партії “Сила і Честь”, “Батьківщина” та “Свобода”

Кандидат на посаду міського голови Рівного Віктор Шакирзян у другому турі виборів заручився підтримкою партії “Сила і Честь”. Про це стало відомо з публікації партії на сторінці “Сила і Честь.Рівненщина”.

“Друзі та прихильники! 22 листопада ми обиратимемо нового міського голову Рівного. Представники місцевого осередку політичної партії “Сила і Честь” вже визначилися, кого підтримати. Це – Віктор Шакирзян!!! Успішний підприємець та благодійник! Прийдіть на дільниці і віддайте свій голос за достойного управлінця! Адже від вашої позиції залежить майбутнє рідного міста!“, – йдеться у дописі.

Перед тим, Віктора Шакирзяна на посаду міського голови Рівного підтримала Рівненська міська партійна організація ВО «Батьківщина» також. Таке рішення було прийнято на партійному засіданні.

“Ця людина на посаді міського голови буде достатньо ефективним менеджером, саме тією людиною, яка потрібна нашому місту. Тому члени міського Бюро прийняли рішення рекомендувати підтримати нашим однопартійцям на посаду міського голови Рівного саме Віктора Шакирзяна”, - зазначив Володимир Попик, прессекретар Рівненської обласної організації ВО “Батьківщина”.

Віктор Шакирзян також заручився підтримкою всеукраїнського об’єднання «Свобода».

“Саме «Свободівська» програма і програма «Рівне Разом», де лідером є пан Віктор, вони дуже схожі і нам разом буде легше їх реалізовувати. Тому зараз треба змінювати Рівне швидко, і разом саме з «Рівне Разом», разом з Віктором Шакирзяном ми будемо це втілювати і швидко змінювати Рівне”, - зазначив Олег Осуховський, голова Рівненської обласної організації ВО “Свобода”.

*передвиборча агітація.

Читайте також