"Випив пару стопок": на Волині судили парубка, який спричинив смертельну ДТП

На Волині судили молодика, який вчинив смертельну аварію.

Пhо це пише ZAXID.NET

Відомо, що інцидент трапився мунулого року. Тоді, ще неповнолітній мешканець Волині, сів за кермо Skoda Octavia п'яний та злетів у кювет. Автівку від удару перекинуло. 

Внаслідок аварії один з пасажирів загинув на місці, а інший – помер у реанімації Ковельського МТМО, а ще троє пасажирів отримали травми різного ступеня важкості.

Мати одного із загиблих юнаків, розповіла у суді про те, що хоча винуватець під домашнім арештом, проте веде веселий спосіб життя.

«Він з хлопцем пішли взяли машину, яку тато купив, але не оформив, після чого повернулися до хлопців. Тато сказав, навіщо ви взяли машину і дав йому по шиї. Проте він хотів підвести хлопців на блокпост. По дорозі начало кидати машину і трапилось ДТП. Водійського посвідчення він не отримував, але навчався в автошколі. У скоєному розкаюється, не хотів, щоб так сталося», – цитують пояснення юнака у вироку Ковельського суду.

Відомо також, що після вчинення ДТП юнак пройшов огляд на стан сп'яніння: він показав 1,2 проміле. Це в шість разів перевищує допустиму для водіїв норму в 0,2 проміле.

Юнаку призначили сім років ув'язнення, окрім цього на 7 років йому заборонили сідати за кермо.

Читайте також