Вирішив заступитися за дівчину: на Рівненщині 21-річний чоловік напав із ножем на однолітка

Один із них із множинними колото-різаними ранами потрапив у лікарню, іншого слідчі затримали за вчинення хуліганських дій та помістили у ізолятор тимчасового тримання.

Події розгорталися у місті Дубно 27 жовтня о третій годині ночі.

Під час відпочинку у розважальному закладі 21-річний житель села Іваннє став свідком конфлікту між невідомим хлопцем та знайомою дівчиною і вирішив за неї заступитися.

В ході словесної перепалки, яку молодики продовжили на вулиці біля закладу, 21-річний житель села Іваннє дістав розкладний ніж та завдав ним удари у тіло свого однолітка, жителя села Дубрівка Дубенського району.

Після скоєного намагався втекти, однак кілька осіб, які стали свідками інциденту, побігли за ним. Припинили «самосуд» поліцейські групи реагування патрульної поліції Дубенського відділу поліції, що оперативно прибули на виклик про бійку.

Потерпілого доставили у реанімаційне відділення Дубенської центральної районної лікарні.

Нападник уже затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі вирішують питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 4 статті 296 Криміналього кодексу України та обрання запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

Читайте також