Вірт про матч із "Динамо": "Коли побачили поле - зрозуміли, що футболу буде мало"

Головний тренер рівненського "Вереса" проаналізував домашню гру рівнян у грі чемпіонату України проти київського Динамо (0:3):

- Результат не радує. Коли побачили поле сьогодні - зрозуміли, що футболу буде мало. Розуміли, що буде багато боротьби і її не можна програвати.

Перший тайм ми програли з мінімальним рахунком. Динамо грало агресивніше. Намагалися спрощувати гру. Але пропустилися помилки - дуже легко дали забити. Налаштовувалися в другому таймі спрощувати гру, грати довгими передачами, розраховувати на підбори. 

По перерві ми подарували супернику два голи. Динамо як на тренуванні забивало нам в епізоді з другим голом. Елементарна втрата м'яча призвела до рахунку - 0:3.

Є питання до футболістів. Вцілому - була бойова гра. Але треба забивати. Важко розраховувати на позитивний результат без забитих голів.

В матчах проти таких суперників добре видно всі наші недоліки і проблеми. Сьогодні нам дуже легко забивали. Треба більше працювати над собою. Потрібне підсилення.

Залишився один матч до зимової паузи. І в нас є кадрові проблеми. Дмитро Нємчанінов пропустить цю гру. Але нам потрібно максимально налаштуватися на цей матч, спробувати поставити усіх на ноги, в тому числі і Євгена Пасіча, який відновлюється після рецидиву травми.

Треба готувати поле. Це Прем'єр-ліга. Футболісти мають грати в комфортних умовах. Виходити потрібно на хороше поле і грати, а не мучитися. В нас є керівники - хай вирішують це питання, вмикають підігрів, накривають. 

Читайте також