Вітер зірвав дах, а дощ залив квартири: У Рівному міськрада компенсує гроші потерпілим від негоди

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

Влітку цьогоріч у Рівному під час негоди вітер зірвав частину металевого профнастилу покрівлі, пошкодив крокви, мауерлат, обрешітку, блискавкозахист та огородження покрівлі помешкань на вулиці Дворецька.  

Сильні дощі позаливали квартири. Люди звернулись до сектору оперативного реагування Управління з питань надзвичайних ситуацій міста за допомогою.

Тоді п’ятеро мешканців вклали власні кошти у ремонт даху, а міські управлінці пообіцяли частково компенсувати витрати на заміну покрівлі над квартирою кожного з них.

«На наступний день ми знову туди поїхали комісійно з міським головою, Шульгою, і Пилипчук. І сказали, що в межах 10-ти тисяч ми надамо цим людям допомогу. Саме цим людям, бо там найбільше постраждали і вони відновили те все за свій кошт. Більш таких аж кричущих ситуацій по місту не було, це верхні поверхи», - розповіла заступниця начальника міського управління житлово-комунального господарства Олена Москальчук.

Учора питання про виділення коштів в межах 10-ти тисяч для кожного, хто вклав власні, розглядали на засіданні бюджетної комісії. Депутати погодили ці допомоги, тепер рішення мають проголосувати на сесії.

 

Читайте також