Вкрав 10 курей, лущену кукурудзу та інструменти: на Рівненщині судили крадія

У селищі Клесів на Рівненщині в березні цього року чоловік пробрався на територію гаражного кооперативу та здійснив крадіжки. У Сарненському районному суді під час розгляду цієї справи громадянина було визнано винним.

Зокрема, на території гаражного кооперативу чоловік зламав замок та проник у курятник, де знаходились 9 курей породи «домінант» загальною вартістю 1 350 грн, один півень породи «фенікс» вартістю 233,33 грн та лущену кормову кукурудзу вартістю 61,47 грн. Знайдене чоловік вкрав та розпорядився майном на власний розсуд. 

Тоді ж він проник у ще одне приміщення, де викрав бензопилу "STIHL", 10 кг цвяхів, тестер для вимірювання напруги, набір шестигранних ключів, набір ключів типу "зірочка".

Нагадаємо, раніше ми писали про даний інцидент на Сарненщині. Чоловік стверджував, що здійснював крадіжки напідпитку. Вже наступного дня, коли зрозумів, що накоїв, він позбувся краденого: птицю закопав у лісі, а решту майна викинув. 

Обвинувачений визнав свою вину та щиро розкаявся. Крім того, потерпілим компенсували збитки у повному обсязі.

Чоловіка визнано винним у скоєнні майнових злочинів та зобов'язали сплатити вартість експертиз у розмірі 1210,70 грн. 

Йому призначили покарання у виді позбавлення волі на строк 3 роки. Чоловіка звільнили від відбування призначеного покарання з іспитовим строком на 1 рік.

Ми писали раніше: Зникли кури, кукурудза та інструменти: на Рівненщині обікрали два господарства

Читайте також