Власників "Подорожника" змусять змінити вивіску на будівлі у центрі Рівного

У центрі Рівного під час встановлення вивіски аптекою "Подорожник" було пошкоджено історичний вигляд будівлі. 

Про це повідомляє міський голова Рівного Олександр Третяк. 

Відтак, із цим питанням він звернувся до департаменту муніципальної варти.

Інспектори департаменту виїхали на місце та склали приписи щодо порушень правил благоустрою закладами, які працюють у цьому будинку. 

Сьогодні у міськраді зібрали представників бізнесів, які проводять свою діяльність на вулиці Соборній, 19/21.

- Головна тема зустрічі - упорядкування вивісок. Критичною точкою у цьому питанні стало розміщення вивіски аптеки "Подорожник", яка в процесі робіт пошкодила історичний вигляд будівлі. Наразі роботи призупинені.

Нагадав підприємцям, що з 2018 року в Рівному діють положення щодо вивісок. Тож відверте ігнорування цих положень у самісінькому центрі міста неприпустиме, - заявив Олександр Третяк. 

За його словами, із підприємцями домовились, що до 27 березня вони проведуть усю підготовчу роботу. А саме звернуться до Управління містобудування та архітектури, яке займається контролем реалізації цього положення.

- В управлінні допоможуть підприємцям діяти за одним із двох сценаріїв. Перший: в управлінні розробляють вивіску згідно з положенням. Або дизайнер за вимогами положення розробляє вивіску, а за тим її затверджують в управлінні містобудування, - додав мер Рівного. 

Нагадаємо, раніше у цьому приміщенні знаходився магазин "Бахус", проте власники вирішили закрити заклад та здати приміщення в оренду. 

Читайте також