Водій лаявся і був без маски: волинські патрульні опублікували відео з боді-камер ситуації із керманичем маршрутки

Скріншот із відео

Близько 9 ранку вчора екіпажем поліцейських на вулиці Ковельській у Луцьку було виявлено рейсовий маршрутний транспортний засіб "Богдан", водій якого перебував без засобів індивідуального захисту, чим порушував вимоги запроваджених обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19 спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, визначених у Постанові КМУ від 9.12.2020 №1236. Про це повідомили в УПП Волині.

Вказаний транспортний засіб було зупинено на підставі п. 3 ч. 1 ст. 35 Закону України "Про Національну поліцію”.

Під час спілкування з водієм, останній не пред’являв документи для встановлення особи, грубо та агресивно себе поводив у присутності пасажирів, виражався нецензурною лайкою до працівників поліції.

"З метою забезпечення провадження у справі про адміністративне правопорушення водія було попереджено, що його буде затримано, однак водій на законні вимоги працівників поліції не реагував. Водія було затримано, а на місце події викликали допоміжні екіпажі та медиків, які оглянули чоловіка та не виявили на ньому серйозних травм", - йдеться у повідомленні правоохоронців.

Для об’єктивності встановлення всіх обставин події, на місці працювала слідчо-оперативна група.

Дані 30-річного водія врешті вдалося встановити та скласти адміністративні матеріали відповідно до вчинених правопорушень за ч. 2 ст. 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей), ст. 173 (Дрібне хуліганство) та ст.185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського) КУпАП.

Читайте також