Вогонь міг перекинутися на автомобілі та житлові будинки: 2,5 години вогнеборці гасили масштабну пожежу під Рівним (ФОТО)

Сьогодні, у суботу, 4 квітня, близько 15 години на виїзді з міста Рівного в напрямку Здолбунова трапилася велика пожежа. За інформацією рятувальників, хтось знову підпалив там суху траву і чагарники.

На місці пожежі працювало 12 вогнеборців. Через те, що було декілька осередків загорань на великій відстані одне від одного, а також через сильний вітер, що розносив вогонь на більшу площу, було складно погасити пожежу. Також була загроза того, що пожежа перекинеться на житловий сектор у мікрорайоні "Новий двір".

Крім цього, пожежа була близько до автомобільної дороги, тому була загроза займання машин, що проїжджали повз, а через густий дим була небезпека втрапити у ДТП. Саме тому рятувальники в першу чергу намагалися приборкати вогонь на узбіччі дороги. Патрульні поліцейські також працювали на місці пожежі - вони тимчасово перекрили рух автотранспорту задля запобігання аварійності.

Повністю погасити вогонь пожежникам вдалося аж за дві з половиною години. Служба порятунку вкотре закликає громадян не палити суху траву та чагарники, адже це може призвести до біди та навіть людських жертв!

Читайте також