Воїнам-інженерам з Рівненщини вручили відзнаки за сумлінну службу

З нагоди другої річниці від Дня створення частини воїни-інженери Рівненщини отримали відзнаки.

Про це повідомляють у Рівненській ОВА з покликанням на Інформагентство АрміяInform.

Офіцерка Олена - серед тих, хто отримав подяку за сумлінне виконання службових обов'язків. 

Дівчина народилася й проживає на Рівненщині. Військову службу у ЗСУ розпочала в іншій військовій частині, а сюди прибула з початком її формування. Військовий колектив займає особливе місце в її серці — тут вона познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком.

З-поміж нагороджених за виконання завдань у районах ведення бойових дій військовослужбовець солдат Олег, який прибув до військової частини на початку широкомасштабного вторгнення. 

Строкову службу він не служив, а тому пройшов загальновійськову підготовку, навчання за фахом та бойове злагодження. Під час військової служби солдат-маскувальник уже двічі виконував завдання за призначенням у районах бойових дій. Перший раз під Бахмутом, що на Донеччині, другий — на Запоріжжі. Він впевнений, що в його з товаришами роботі немає дрібниць:

«Копаємо бліндажі, накриваємо, облаштовуємо та маскуємо укриття для підрозділів, що стримують натиск окупантів. Головне робити усе якісно, бо це — запорука життя людей та майбутньої перемоги України».

На урочисте шикування особового складу прибув Командувач Сил підтримки Збройних Сил України бригадний генерал Дмитро Герега. 

Читайте також