Волинянка підтвердила кваліфікацію кухаря у Рівному

Людмила Бортнік – мати 4-х дітей, любить та вміє куховарити, працювала кухонним робітником у Ківерцівській центральній районній лікарні. Коли звернулася до фахівців  Ківерцівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості, то дізналася про унікальну нагоду підтвердити свої вміння і знання кухарки на офіційному рівні. Без сумнівів подала заявку на підтвердження результатів неформального навчання. У дводенний термін кухарка продемонструвала хороші знання теоретичного матеріалу та практичні вміння. На навчальній кухні навчально-виробничого комплексу, що у Рівному на вул. І.Підкови,17А, кваліфікаційна комісія спостерігала за роботою претендента.

Кваліфікаційні вироби пані Людмили згідно технологічної карти підтвердили її здібності: суп овочевий з бобовими, смажена в клярі риба, деруни з м’ясом, сирна запіканка смакували досвідченим кухарям.

Голова кваліфікаційної комісії  з оцінювання кухарів Аліса Хагенбрух (Кейтерингова компанія «Кульбаба») привітала Людмилу Бортнік із новим етапом професійного шляху, відзначила її готовність навчатися і вдосконалюватися. Майя Сульжик  вручила документ про професійну освіту. Сама ж жінка поділилася, що із свідоцтвом державного зразка зможе тепер повноцінно працювати кухарем!

 

Читайте також