Всесвіт стежить за нашими словами: не вимовляйте ці п`ять фраз

Фото - ілюстративне

Всесвіт все чує. І якщо щось часто повторювати, він зробить так, як ви просите. Всесвіт дає можливість кожній людині бути щасливою. Саме для самого себе бути тим, хто відчуває щастя. Інша справа, що сама людина робить все, щоб щастя не відчувати: відлякує, не помічає, проходить повз, ховається під ковдрою страхів, невіри у власні сили, пише Медіа-Полісся.

Наші думки формують свідомість і ставлення до світу. Через думки ми собі створюємо той світ, в якому і живемо. А ось те, що ми говоримо, - це чує Всесвіт.

Я не зроблю так ніколи (я не піду на це ніколи). Така фраза дуже не подобається Всесвіту. Промовляючи таке вголос, ти автоматично ставиш себе на позицію самого Всевишнього творця, який має повноваження контролювати життя і долю, вершити і вирішувати. Щоб осадити таку людину, яка гордовито проголосила себе позаштатним творцем, доля обов'язково підкидає сюрпризи у вигляді ситуацій, про яких раніше говорилося «я ніколи не». Щоб людина раптом опинилася в цій шкурі, пройшла через це і зрозуміла, що засуджувати недобре, що не можна судити інших людей і вирішувати, як їм краще або гірше, а заодно себе ставлячи на щабель вище.

Ось мені б твої проблеми! «Завжди будь ласка, отримай і розпишись», - найчастіше Всесвіт відповідає саме так тим людям, які по верхах міркують про долю іншої людини, не знаючи нюансів і всіх труднощів, через які довелося пройти людині.

Так, можливо, з боку виглядає смішно, як людина не може визначитися з вибором і піти від того, хто мучить і тиранить. А людині, можливо, піти нікуди, а для неї це травма і вона втрачена настільки, що страшно навіть думати про подальше життя.

Обов'язково промовляй конкретно по ситуації, пропонуй допомогу, якщо це можливо, міркуй, як могла би вчинити інша людина, будь вона сильною, сміливою і маючи можливість вибрати. Щось таке, але не з розмаху, мовляв, які дрібниці!

Про гроші і багатство взагалі окрема розмова. Їх не кожен здатний винести морально, тому і даються вони не кожному зустрічному.

Я не зможу (у мене не вийде, я не вмію). Фраза, яка на корні вбиває всі можливі позитивні результати події. Адже вимовляється така фраза ствердно, з твердим рішенням, що буде після краху. Всесвіт бачить твій спокій і смиренність, дає тобі те, що просиш, спокійно йде робити інші справи, а ти журишся сидиш. А чого ти журишся? Прохання було? Було. Отримуй!

Я навіть не знаю. Тобто, стоїш розмовляєш з дорослою людиною, дивишся на неї, бачиш адекватну, з нормальним розвитком, а вона, бац, і видає: «Я навіть не знаааааю». А хто знає тоді? У кого піти запитати? Хто несе відповідальність за твою долю, друже?

Всесвіт такі фокуси з бажаннями не любить. Йому потрібна конкретика. Конкретика означає, що людина твердо впевнена в тому, що їй потрібно. Значить, вона намацала свій шлях і впевнено його починає. Всесвіт це поважає і допомагає.

Через неприємні ситуації, яких ми не очікуємо, особистість міцнішає. Всі непередбачені події, які сипалися на наші голови, - найчастіше результати ось цих наших: «Я навіть не знаю».

Коли тебе конкретно запитують про що ти мрієш, чого хочеш, куди плануєш піти працювати, з ким побудувати життя та інше, - відповідай чітко. Не бійся озвучувати свої бажання і наміри.

Стеж за тим, що транслюєш Всесвіту через фрази і думки.

Читайте також